2009 "Sangria!" van Wanda Reisel

Wat een wuivende palm los kan maken. Wat gebeurt er als er ongeboren vruchtjes uit weckpotten knallen? Als je in een bak vol kwallen zit en over elkaar heen glibbert? Als je van niemand houdt en dus ook niemand hebt? Als je weet hoe dood ruikt en dan pas weet wat leven is? Als je de reebok laat uitbloeden en het geluk vindt bij een varken? Als vriendschap vergaat en je dat kleffe, dat tussen je ribben hangt, gevoel noemt? Bent u al toe aan Sangria?

Ieders verlangen wordt gestild.

Tekst: Wanda Reisel
Regie: Erik Bok
Spel: Hans van Ammers, Leo De Boer, Ilona Dieperink, Thomas van Groeningen, Karin Koekkoek, Marijke Ontskul, Raïsa Oosterink, Michiel Noordanus, Mariëtte Stevens
Techniek: Tim Hogeweg
Speeldata: Donderdag 11 juni 20.30 uur, Vrijdag 12 juni 20.30 uur, Zaterdag 13 juni 20.30 uur, Zondag 14 juni 15.00 uur
Locatie: Theaterwerkplaats De Zaal, Nijhoffstraat 42 Arnhem
Reserveren: geheimegoudvis@xs4all.nl of 06-18296421
Entree: € 9,-

Over ons

De Geheime Goudvis speelde in 2001 de eerste voorstelling. De repetitieruimte was een oude leegstaande supermarkt in Doorwerth. De gaten vielen erin en het was er stervenskoud. Midden in de winter repeteren met dekens omgeslagen. Het bier bevroor. Daarna ging het snel bergopwaarts met de Goudvis. Via allerlei repetitielokalen zijn we in 2004 terechtgekomen in Theaterwerkplaats De Zaal aan de Nijhoffstraat te Arnhem. Dat was ook het jaar dat we de Arend Hauerprijs kregen op de Theatervierdaagse. Een hoogtepunt. De Arend Hauerprijs is gebruikt voor de inrichting van Theaterwerkplaats De Zaal. De Geheime Goudvis als één van de grondleggers van Theaterwerkplaats De Zaal.